Az Ön üzletének sikere azon múlik, milyen ügyfélszolgálatot tud biztosítani és hogyan tudja megszólítani online ügyfeleit. Manapság, szinte minden cég biztosítja jelenlétét az online piacon azzal, hogy weboldalt üzemeltet, azonban a legtöbb kis cég nem engedheti meg magának, hogy online ügyfélszolgálatot is üzemeltessen. Így azoban, mivel nem tudják megválaszolni az online ügyfelek kérdéseit, egy csomó eladástól elesnek. Ugyanis az ügyfelek ugyanazt a kiszolgálást várják el, mint egy tradícionális boltban. Ha valamire nem kapnak választ, máris átlépnek egy másik weboldalra. Soha nem volt könnyebb elveszíteni egy ügyfelet, mint ma az online piacon. Egy elégedetlen ügyfél aligha fog Önnél vásárolni! Ezért nagyon fontos minden alkalmat megragadni arra, hogy az ügyfélelégedettséget növeljük.
Ennek az egyik legjobb módja, ha automatizálja ügyfélszolgálatát egy chatbot-tal.

Mit tud nyújtani egy Chatbot az Ön ügyfélszolgálata számára?

Egyre több cég választja azt a megoldást, hogy egy Chatbotra bízza ügyfélszolgálatát. Egy Chatbot olcsón, gyorsan és teljesen automatikusan képes megválaszolni az ügyfelek kérdéseit emberi beavatkozás nélkül.

A következő üzleti előnyöket biztosítja az Ön számára a Chatbot:

Gyors válaszok

A Chatbotoknak nincs szüksége alvásra. Azonnal válaszolnak legyen hajnali 3 óra,, vagy este 9. Ez egy nagyon fontos tényező, különösen azért, mivel az új nemzedék általában türelmetlen online ügyfél. Ezzel Ön javíthatja online ügyfélszolgálatát és az ügyfélelégedettséget.

Kevesebb munka

A Chatbotok nagy számú megkeresésre is ugyanolyan gyorsan és pontosan válaszolnak. Tökéletesen alkalmasak a gyakran ismételt kérdések megválaszolására. Ezentúl egy Chatbotnak nincs szüksége időre a megfelelő válasz kikeresésére, mint az embernek. Ezzel csökken az ügyfél várakozási idő és csökken az online ügyfélszolgálat üzemeltetési költsége is.

Az AutomaChatbot teljesen automatikusan válaszolja meg Ön helyett az ügyfelek által feltett gyakran ismételt kérdéseket. A rendszer értesíti Önt, ha egy kérdést nem tudott megválaszolni. Ön bármikor nagyon könnyedén tudja a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszok listáját bővíteni. Amennyiben Chatbotunk nem tud megválaszolni egy kérdést, alternatív válaszokkal próbálkozik. Amennyiben egyik válasz sem megfelelő, bekéri az ügyfél adatait, hogy Ön könnyedén fel tudja venni vele a kapcsolatot. Így kevesebb ügyfél veszik el és az ügyfélelégedettség nő.

Kevesebb hiba

A Chatbotok kevesebb hibát vétenek, mint egy emberi operátor, mialatt az ügyfelek kérdéseire válaszolnak. Hogy miért? Kognitív technólógiájuknak köszönhetően pillanatok alatt értelmezik az ügyfelek kérdéseit, amire pontos automata válaszadásra képesek. A Chatbotoknak végtelen a memóriája, határok nélkül képesek tanulni.

Több ügyfél kontakt

A Chatbotok a nap bármely szakában képesek bármely témában beszélgetni az ügyfelekkel. Maguktől képesek barátságos beszélgetésbe elegyedni. Továbbá egyszerre cask annyi információt közölnek az ügyféllel, amire szüksége van, így nem terhelik őt felesleges információkkal. Egy Chatbot tovább marasztalhatja az ügyfelet az Ön weboldalán és automatikusan felveheti az ügyfél adatait.

érdekel hogyan működik