7/24 működés

Egy Chatbot dolgozik, amíg Ön mást csinál, vagy alszik. Egy Chatbot automatikusan válaszol legyen hajnali 3 óra vagy este 9. Ez nagyon fontos, mivel egy online ügyfél a világ bármely országából és bármely időzónájából is érkezhet. Az online ügyfelek türelmetlenek, ha nem kapják meg a megfelelő információt pár másodperc alatt tovább lépnek.

Az AutomaChatbot a nap minden órájában Önnek dolgozik!

Nincs szükség emberi erőforrásra

Az emberi erőforrás drága. A Chatbot Önnek dolgozik a nap minden órájában teljesen automatikusan. A Chatbotok képesek nagy mennyiségű kérdést ugyanolyan gyorsan és minőségben megválaszolni, ezért kiválóan alkalmasak a gyakran ismételt kérdések megválaszolására az ember helyett. Emellett egy Chatbotnak nincs szüksége szinte semmi időre sem, hogy egy választ megtaláljon. Ez jelentősen csökkenti a válaszidőt, és csökkenti a költségeket. A Chatbotok lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy emberi erőforrás nélkül legyenek képesek online ügyfélszolgálatot üzemeltetni a lehető legkisebb költséggel.

Az AutomaChatbot segítségével Ön azonnal elkezdheti kiszolgálni online ügyfeleit, anélkül, hogy emberi erőforrást alkalmazna! Önnek nincs más dolga, mint feltölteni a Gyakran Ismételt Kérdéseket és az Automachatbot máris Önnek dolgozik.

érdekel hogyan működik